Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren IDEA market u Mirijevu

Otvoren IDEA market u Mirijevu

U naselju Mirijevo na Ćalijama u Ulici Jovanke Radaković 64 otvorena je 20. IDEA prodavnica u Beogradu.
U moderno uređenom prodajnom prostoru većem od 200 metara kvadratnih naći će se bogat asortiman sa više od 3.500 artikala. Na dan otvaranja IDEA je pripremila razne poklone za prve kupce, a svaki 100. kupac je dobijao kupljenu robu besplatno do četvrtka 16.aprila.

Radno vreme IDEA prodavnice je od ponedeljka do subote od 7.30 do 21.30 i nedeljom od 8 do 15 sati.

Izvor: Danas

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum