Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta otvorila Maxi exclusive u Beogradu

Delta otvorila Maxi exclusive u Beogradu

Trgovinski lanac Delta Maxi je otvorio supermarket "Maxi exclusive" na Cvetnom trgu u Beogradu, u koji je investirano preko 1,5 miliona evra.
Supermarket se prostire na 1200 metara kvadratnih i upošljava 68 ljudi, a u ponudi će između ostalog biti ribarnica, vinarija, pijaca, pekara i veliki broj artikala privatne robne marke Delta Maxi-ja.


Delta Maxi grupa je na kraju 2008. godine imala oko 420 maloprodajnih objekata, od čega 340 u Srbiji i 80 u regionu.
Prema ranijim najavama poslovodstva promet Delta Maxi-ja u 2009. godini trebalo bi da dostigne dve milijarde evra.

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum