Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U bloku 44 na Novom Beogradu otvoren 4. SOS market

U bloku 44 na Novom Beogradu otvoren 4. SOS market

Trgovinsko preduzeće "Jabuka" i asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata otvorili su na Novom Beogradu četvrti SOS market, za socijalno ugrožene građane. SOS market površine 400 kvadratnih metara nalazi se u bloku 44 na Novom Beogradui u njemu je zaposleno 10 radnika. Generalni direktor TP "Jabuka" Milorad Mišković kazao je da se u tim marketima može naći jeftinija roba od 20 do 70 odsto u odnosu na druge markete.  "To što su cene niže ne znači da je roba loša ili pred istekom roka trajanja", naglasio je Mišković.
Prema njegovim rečima u naredne dve sedmice u planu je otvaranje još dva SOS marketa u Beogradu, a do kraja juna trebalo bi da ih bude deset.

Izvor: Studio B

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum