Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Simpo i Ikea sarađuju na ruskom tržištu

Simpo i Ikea sarađuju na ruskom tržištu

Proizvođač nameštaja Simpo iz Vranja i švedska Ikea sklopili su ugovor vredan 5,5 miliona evra o izvozu Simpovog nameštaja na rusko tržište, izjavio je Ljubomir Ilkić, zamenik direktora Simpa. Ilkić je kazao da će se u okviru ugovora u trgovinama Ikee u Rusiji, u Moskvi i Sankt Peterburgu, prodavati Simpove sofe sa mehanizmom na izvlačenje.

Na pitanje o planu da Ikea bude strateški partner Simpa u privatizaciji, Ilkić je kazao da će o tome moći da govori tek kada bude konkretnih dogovora.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum