Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ponovo se otvara robna kuća Beograđanka

Ponovo se otvara robna kuća Beograđanka

Robna kuća "Beograđanka" biće ponovo otvorena u subotu, 23. maja, tačno 35 godina od početka rada, najavile su Robne kuće "Beograd".
Na površini od gotovo 12.000 kvadratnih metara, na šest nivoa po specijalizovanim odeljenjima biće grupisano više od 80 domaćih i stranih brendova svih grupa proizvoda.

U "Beograđanki" će raditi i dečja igraonica, nekoliko kafea, galerije, kao i banka, apoteka, prodavnica štampe, knjižare i frizer, a ceo jedan nivo biće rezervisan za uslužne i zanatske delatnosti. Kako je navedeno, u tom prodajnom centru zaposlenje je dobilo više od 200 mladih ljudi.
Na dan otvaranja, od 18 sati, posetioce će čekati veliki broj akcija i sniženja, a za prvih 500 kupaca Robne kuće "Beograd" su obezbedile prikladne poklone.
"Beograđanka" je prvi put otvorena 22. aprila 1974. godine i dugo je bila jedna od najvećih robnih kuća u Evropi.

Izvor: Mondo

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum