Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pluto Capital gradi tržni centar u Leskovcu

Pluto Capital gradi tržni centar u Leskovcu

Kompanija Pluto Capital gradi shopping centar u Leskovcu. Objekat je lociran u širem centru Leskovca i prostire se na više od 10000 kvadrata.
Tržni centar će sadržati prvi hipermarket u Leskovcu, prodavnice nameštaja i tehnike, kao i sportske i modne butike.


Ispred objekta udaljenog svega 200m od Bulevara Oslobođenja biće izgrađen parking prostor sa 136 parking mesta.

Izvor: Retail Serbia Portal, Colliers International

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum