Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Fiskalne kase od 1. juna obavezne i za zdravstvo

Fiskalne kase od 1. juna obavezne i za zdravstvo

Poreska uprava Srbije saopštila je da će fiskalne kase od 1. juna morati da koriste zdravstvo i turističke agencije.
Za nepoštovanje Zakona o fiskalnim kasama, propisane su novčane kazne do milion dinara. Obaveza korišćenja fiskalne kase uvodi se i za proizvodnju i popravku odeće, zdravstvenu zaštitu stanovništva, osim zdravstvenih usluga koje se obezbeđuju iz sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja.
Obaveza se odnosi i na veterinarske aktivnosti, osim primarne terenske zdravstvene zaštite životinja, poslove iz programa mera zdravstvene zaštite životinja, dezinfekciju i deratizaciju u objektima u kojima se drže i uzgajaju životinje i aktivnost na sprečavanju pojavljivanja, širenja i suzbijanja zaraznih bolesti životinja.

Izvor: RTS

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum