Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Italtes otvorio outlet tržni centar „Italian mall”

Italtes otvorio outlet tržni centar „Italian mall”

Italijanska kompanija Italtes je otvorila prvi outlet tržni centar „Italian mall” u Surčinu. U njegovom sklopu se nalazi 20 prodavnica poznatih robnih marki, kafić i restoran.
U okviru objekta "Piazza Roma" koje se prostire na 2.000 m2 kupci mogu da pazare brendove kao što su "Rocco Barocco", "Balestra Casa", "Laura Biagotti", "Pompea"...

Italtes je već 12 godina prisutan na tržištu Srbije i poznat je po svojim radnjama metražne robe na više lokacija u Beogradu.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum