Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Tempo centar Čačak

Otvoren Tempo centar Čačak

Kompanija Delta Maxi je otvorila Tempo centar u Čačku u Ulici železnička kolonija bb.
Tempo centar u Čačku, drugi je maloprodajni objekat kompanije Delta Maxi u ovom gradu a prvi ovog maloprodajnog formata. Prostire se na površini od 7.000 kvadratnih metara, a u svom asortimanu ima 25.000 artikala. U njemu je zaposleno 100 radnika.

Sa željom da pomogne lokalnoj zajednici i podstakne njen razvoj, kao i da unapredi rad ustanova od javnog značaja, kompanija Delta Maxi je donirala Crvenom krstu namirnice namenjene korisnicima narodne kuhinje u Čačku. Ova donacija osiguraće rad narodne kuhinje u dužem vremenskom periodu.

Samo na dan otvaranja svaki 100-ti potrošač je dobio besplatnu kupovinu, 250-i kupac radio, 550-ti frižider, 750-i veš mašinu a 1.000-ti LCD TV.

Izvor: Tempo

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum