Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta odustala od Merkatora

Delta odustala od Merkatora

Delta holding neće učestvovati u ponudi za kupovinu akcija slovenačkog trgovinskog lance Merkator i Pivare Laško, izjavila je direktorka marketinga srpske kompanije Jelena Krstović,a prenela Beta.
Delta je početkom godine zaitneresovana za kupovinu akcija Merkatora i poslala je ponudu za preuzimanje 48 odsto akcija slovenačke komapnije, ali su vlasnici odustali od prodaje. Slovenački Merkator u Srbiji posluje preko preduzeća Merkator S i M-Rodić, sa kojima na srpskom tržištu zauzima udeo od osam odsto. Prema ranijim podacima kompanije, u Srbiji imaju oko 100 prodajnih objekata i zapošljavaju oko 4.000 radnika.

Izvor: Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum