Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti STC Stožice će graditi Supernova umesto Delta Real Estate-a

STC Stožice će graditi Supernova umesto Delta Real Estate-a

Umesto kompanije Delta Real Estate-a, austrijska kompanija "Supernova" će završiti gradnju ljubljanskog sportsko trgovačkog centra "Stožice", saopštio je danas gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, a prenela Beta.
Ugovor između Delta Real Estate i slovenačke firme Grep d.o.o je potpisan prošle godine u avgustu, ali je Delta do sada uplatila pet miliona evra što nije bilo dovoljno da ostane u projektu vrednom preko 200 miliona evra.

Janković je na konferenciji za novinare rekao da su sa novim partnerom, kompanijom "Supernova", već potpisani ugovori.

Racionalizovani i modifikovan projekat, u skladu sa promenjenim uslovima i postojećim prostornim planom je, prema rečima direktora "Grep-a" Uroša Ogrina najpre ponuđen srpskoj "Delti", ali ga ona nije prihvatila, zbog čega je Grep, kao što je i najavio krajem aprila, našao novog partnera.

Izvor: Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum