Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Jabuka otvorila SOS market na Palilulskoj pijaci

Jabuka otvorila SOS market na Palilulskoj pijaci

TP "Jabuka" otvorilo je na Palilulskoj pijaci u Beogradu deseti SOS market, za socijalno ugrožene građane, studente i starije od 65 godina.
Cene artikala u proseku su niže za 30 odsto nego u drugim trgovinskim lancima, a kupci imaju i mogućnost odloženog plaćanja čekovima na 30 dana, saopštila je "Jabuka" i asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS).

Artikli u SOS prodavnicama su isključivo domaćih proizvođača. Potrošačke kartice za kupovinu u ovim objektima za radnike izdaje ASNS, dok svi ostali socijalno ugroženi građani svoje kartice mogu dobiti u "Jabuci". Prvi SOS market "Jabuka" je otvorila 25. marta u Bulevaru kralja Aleksandra 532.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum