Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Varaždinu otvorena prodavnica odeće na kilo

U Varaždinu otvorena prodavnica odeće na kilo

U Varaždinu je otvorena prodavnica u kojoj se odeća prodaje na kilograme.
Reč je o novoj robi, koja ostane kao višak proizvođačima i velikim preprodavcima, ali ima i polovne odeće.Vlasnik radnje je najavio širenje tog tipa radnji i na druge gradove u Hrvatskoj.

Poslovođa Duje Babić za zagrebački Večernji list objašnjava da se u kilogram odeće može "smestiti" šest muških kratkih majica, dva para farmerki ili pet sukanja.

Babić, koji je iz Splita, navodi da slične radnje već postoje u tom gradu, Zadru i Makarskoj. On negirao da je odeća koja se prodaje u varaždinskoj radnji iz Kine, navodeći da njegov dalji rođak, koji je došao na ideju o "prodavnici na kilo", uvozi odeću iz Nemačke, Engleske i Belgije.

Izvor: RTV

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum