Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Sad dobio nove Roda markete

Novi Sad dobio nove Roda markete

U okviru trgovinskog lanca „Merkator-S“ juče su na Telepu i u Rumenki otvorena dva nova „Roda Marketa“.
Prvi, površine 135 kvadratnih metara, nalazi se u ulici Feješ Klare 42, a drugi, površine 187 kvadratnih metara, smešten je u Rumenki u Vojvođanskoj ulici broj 43.

U ta dva nova objekta „Merkator-S“ je zaposlio 18 novih radnika iz lokalne sredine. Radno vreme u novim marketima je od 6 do 22 sata, svakog dana osim nedeljom, kada će biti otvoreni od 7 do 15.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum