Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dobra prodaja Punto classic automobila

Dobra prodaja Punto classic automobila

Komercijalni direktor fabrike Fiat automobili Srbija Dragoljub Petrović izjavio je da je u pogonima kragujevačke fabrike automobila od sredine aprila do danas montirano oko 6.500 automobila Punto classic sa motorom na benzin i dizel motorom, a da je prvih 60 sa pogonom na dizel već prodato.
Planom je predviđena prodaja 1500 Punta sa dizel motorom do kraja godine, a od septembra će početi i montaža Punta na autogas.

Na montaži Punta u Kragujevcu je angažovano 950 radnika, i oni su, zbog povećanja produktivnosti, već dobili prvi deo nagrade u iznosu od 10.000 dinara. Drugi deo, koji iznosi koliko i prvi, kako je najavljeno, dobiće u septembru, a treći krajem godine.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum