Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator preuzima Tuš trgovine na Balkanu

Mercator preuzima Tuš trgovine na Balkanu

Slovenački trgovački lanac „Tuš“ prodaje svoje trgovine na Balkanu najvećem slovenačkom lancu „Merkatoru“.
Grupa Tuš ima u BiH 13 trgovačkih objekata, u Srbiji šest i u Makedoniji tri koji su izgrađeni u velikoj ekspanziji Tuš grupe u protekle tri godine. Kako je slovenačkom dnevniku „Finance“ rekao neimenovani izvor, povlačenje Tuša sa Balkana uslovljeno je činjenicom da su mu presušili povoljni izvori finansiranja.

Tuš trade u Srbiji posluje 2 godine i za to vreme otvorili su šest maloprodajnih objekata u Somboru, Novom Sadu, Beogradu, Sremskoj Mitrovici, Subotici i Jagodini.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum