Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IKEA potvrdila planove za otvaranje prodajnih centara u Hrvatskoj

IKEA potvrdila planove za otvaranje prodajnih centara u Hrvatskoj

Švedski proizvođač nameštaja IKEA potvrdio je planove o otvaranju dva nova prodajna centra u Hrvatskoj.
Predstavnici kompanije rekli su lokalnim medijima da bi prva prodavnica trebalo da bude otvorena 2011. godine.

Sa druge strane najavljena ulaganja u Srbiju su dovedena u pitanje nakon što je IKEA obavestila vladu Srbije da ne može garantovati za izgradnju proizvodnih pogona u Srbiji. Odgovor je stigao u vidu najave ukidanja povlastica koje je IKEA dobila za kupovinu zemljišta za njene trgovinske centre, ukoliko garancija za izgradnju proizvodnih pogona ne bude dobijena.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum