Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prodaja kompjutera manja za 21,5 posto

Prodaja kompjutera manja za 21,5 posto

U drugom tromesečju ove godine isporuke računara u Srbiji manje su za 21,5 odsto nego u istom periodu lane.
Prenosivi računari zauzimaju nešto manje od 30 odsto tržišta u Srbiji. Isporuke prenosivih računara pale za 16,9 odsto, dok je stonih računara isporučeno 23,1 odsto manje, saopštila je Privredna komora Srbije.


U drugom tromesečju u Srbiji je isporučeno ukupno 67.570 personalnih računara i u narednom tromesečju očekuje se rast, ali ostvarene vrednosti neće dostići nivo iz 2008. godine.

Izvor: B92

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum