Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SOS prodavnica uskoro i u Novom Sadu

SOS prodavnica uskoro i u Novom Sadu

Prva SOS prodavnica u Vojvodini otvorena je u Inđiji, a početkom oktobra takav market trebalo bi da počne da radi i u Novom Sadu, izjavila je za Radio Novi Sad marketing menadžerka kompanije "Jabuka" Milena Radulović.
Kupci koji će u SOS prodavnici moći da kupuju, i to po cenama koje su u proseku za 20 odsto niže od prosečnih, dobijaće potrošačke kartice, i to na osnovu pripadnosti određenim socijalnim kategorijama, kaže Radulovićeva.

Izvor: RTV

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum