Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zabrana prodaje alkohola od 23h - 06h

Zabrana prodaje alkohola od 23h - 06h

Gradsko veće Novog Sada usvojilo je inicijativu prema kojoj će u prodavnicama u stambenom delu grada biti zabranjena prodaja alkoholnih pića od 23 sata uveče do šest ujutro.
Ovaj akt biće upućen Skupštini grada na usvajanje na nekoj od narednih sednica. Gradonačelnik Igor Pavličić je istakao da će za sprovođenje ovakve odluke biti zadužene nadležne inspekcije, kao i da će pri njenom definisanju biti zadužene sve resorne službe.
Većina vlasnika prodavnica koje rade non-stop slaže se da je ideja van svake pameti, i ističu da će takav akt doneti samo probleme sa kupcima kojima će biti teško objasniti zašto im nakon 23h ne mogu prodati alkoholna pića.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum