Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NIS ostvario dobit u drugom kvartalu 2009.

NIS ostvario dobit u drugom kvartalu 2009.

Naftna industrija Srbije je u drugom kvartalu ove godine ostvarila dobit od 3,8 milijardi dinara, saopšteno je iz te kompanije.
Kompanija je, kako je navedeno, uspela preokrenuti negativnu dinamiku prvog kvartala i na taj način smanjiti gubitke po šestomesečnom obračunu za 2009. na 7,4 milijarde dinara.

“Konstatujući pozitivan uticaj vanjskih faktora, kao što je jačanje dinara, na poslovanje kompanije, Upravni odbor pohvalio je rad menadžmenta, koji je u drugom tromesečju uspeo stabilizovati finansijsko stanje kompanije, povećati eksploataciju nafte i plina, kao i ponuditi tržištu novi kvalitetni proizvod - eurodizel”, izjavio je predsednik Upravnog odbora Vadim Jakovljev.

Kompanija će, kako je navedeno, nastaviti proces povećanja efikasnosti zaposlenih i ponuditi specijalne programe dobrovoljnog odlaska za druge kategorije radnika.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum