Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi hrvatski skup trgovaca i proizvođača IT opreme

Prvi hrvatski skup trgovaca i proizvođača IT opreme

Service Plus Grupa koja posluje u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Nemačkoj 20. oktobra 2009. će organizovati prvi hrvatski skup trgovaca i proizvođača IT opreme za trgovine pod nazivom "1. Croatian Retail IT Summit".
Skup će se održati u hotelu Aristos u Zagrebu, a očekuje se prisustvo najvećih svetskih proizvođača IT opreme za trgovine kao i uticajni predstavnici evropskih, regionalnih i hrvatskih trgovinskih kompanija.

Service Plus u Srbiji uspešno posluje već 6 godina i za to vreme na listu referenci je stavio najuglednije svetske i domaće trgovinske kompanije kao i kompanije iz drugih industrija koje su unapredile svoje poslovanje sa nekim od softverskih ili hardverskih rešenja koje Service Plus ima u ponudi.

Izvor: Retail Serbia Portal

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum