Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kika otvara prvi salon u Srbiji

Kika otvara prvi salon u Srbiji

Austrijski lanac za prodaju nameštaja Kika 26. novembra otvara prvi salon u Beogradu.
To će istovremeno biti i najveći salon nameštaja u Srbiji čijim će otvaranjem radno mesto dobiti oko 200 ljudi.

Menadžer salona nameštaja Kika, Zoran Mladenović, je najavio da će posetioci salona moći da vide više od 30.000 artikala, od nameštaja do tekstila i artikala za domaćinstvo, a sve to u prostoru od 11.000 kvadratnih metara. U ponudi se nalaze kako jeftiniji proizvodi, tako i visokokvalitetni proizvodi međunarodnog dizajna.

Kika trenutno u posluje Austriji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Češkoj, Rusiji, Rumuniji i Slovačkoj.

Izvor: Retail Serbia Portal, Alo

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum