Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta Maxi proširuje mrežu Tempo express trgovina

Delta Maxi proširuje mrežu Tempo express trgovina

Do kraja godine Delta Maxi otvara još tri Tempo express-a, i to u Nišu, Kragujevcu i Šapcu, dok bi sledeće godine prodavnice tog formata trebalo da dobije svaka beogradska opština.
Od početka ove godine „Delta Maksi grupa“ u Srbiji otvorila 17, a u regionu osam novih prodajnih objekata, i do kraja godine biće otvoreno još 10 objekata.

Od toga su, umesto planiranih šest, do sada otvorili ukupno osam „Tempo ekspresa“, što znač i da će ih sa otvaranjem objekata u Nišu, Kragujevcu i Šapcu do kraja godine biti ukupno 11.

Delta Maxi grupa je u prva tri kvartala ove godine na tržištu Srbije ostvarila promet od 57 milijardi dinara, što je 15 odsto više nego u istom periodu pro[le godine.

Izvor: Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum