Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkator kupio tržni centar na Novom Beogradu

Merkator kupio tržni centar na Novom Beogradu

Investiranjem 32 miliona evra u kupovinu tržnog centra u Ulici Đorđa Stanojevića na Novom Beogradu Mercator-S je nastavio da širi prodajnu mrežu u Srbiji.
Kao zakupac poslovnog prostora, Mercator-S je realizovao pravo preče kupovine i postao vlasnik prodajnog objekta veličine oko 23.000 kvadratnih metara, sa više od 30 prodajnih lokala i blizu 800 parking mesta.

Od početka 2009. Merkator je investirao više od 36 miliona evra u otvaranje 15 novih prodajnih objekata, među kojima su 'Roda centar' u Šapcu, veći broj Roda marketa u Somboru, Roda supermarket u Beogradu i mnoge druge.

Izvor: Borba

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum