Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena nova MOL benzinska stanica na Pančevačkom putu

Otvorena nova MOL benzinska stanica na Pančevačkom putu

Naftna kompanija ''MOL'' otvorila je još jednu benzinsku stanicu u Beogradu koja prodaje visokokvalitetan MOL-ov autogas namenjen automobilima -  ''euroMOL'' gas 90+.
Otvaranjem novog objekta na Pančevačkom putu, 3,5 kilometara od Pančevačkog mosta, broj ''MOL'' benzinskih stanica u Srbiji povećao se na 33.Sedište kompanije ''MOL'' je u Budimpešti a posluje u Evropi, na Bliskom istoku, Africi i zemljama Komonvelta. Ova međunarodna naftna i gasna grupacija zapošljava više od 33.000 radnika.

''MOL'' poseduje pet rafinerija u Mađarskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj i Italiji, sa rafinerijskim kapacitetom od 23,5 miliona tona godišnje. Kompanija upravlja sa više od 1.500 pumpi u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Izvor: Borba

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum