Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi Maxi supermarket u Inđiji

Prvi Maxi supermarket u Inđiji

Kompanija Delta Maxi je otvorila prvi Maxi supermarket u Inđiji, u Ulici vojvode Stepe bb. U enterijer i opremanje novog objekta kompanija Delta Maxi uložila je oko million evra.
Ovaj supermarket, prepoznatljivo dizajniranog eksterijera i enterijera, prostire se na površini od 1.800 kvadratnih metara. Moderno opremljen prodajni prostor i asortiman prilagođeni su svakodnevnima potrebama potrošača i domaćinstva.

Novi Maxi supermarket, u svom sastavu ima i Maxi pijacu, pekaru a njegovu ponudu čini 12.000 proizvoda najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača.

U objektu je zaposleno 42 radnika. Radno vreme: radnim danima i subotom od 730 do 21, a nedeljom 730 do 15 sati.

Izvor: Maxi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum