Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pevec u Beogradu ne ide u stečaj?

Pevec u Beogradu ne ide u stečaj?

Direktor prodajnog centra Pevec u Beogradu Dragan Malinović kaže da ne očekuje da će prodajni centar Peveca u Srbiji otići u stečaj.
Malinović je najavio da će 28. decembra početi razgovori sa OTP bankom Srbija, kao najvećim poveriocem, o restruktuiranju tog trgovačkog centra u našoj zemlji, ukazujući da je interes OTP banke da zaštiti svoju investiciju.


Prema njegovoj proceni, Pevec u Beogradu će poslovati i dalje, ali će u prvo vreme to biti u manjem obimu, pri čemu postoje planovi da se taj trgovački centar ojača tokom 2010. godine.

Inače, Trgovački sud u Bjelovaru doneo je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad firmom Pevec Bjelovar, jer vlasnik Zdravko Pevec nije uspeo da u roku od tri dana prikupi svu potrebnu dokumentaciju, koju je na prvom ročištu o stečajnom postupku od njega zatražio sud.

Izvor: Capital

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum