Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IDEA otvorila tri nove prodavnice

IDEA otvorila tri nove prodavnice

U četvrtak 24.12. u Loznici otvorena je IDEA prodavnica na adresi Kneza Miloša 15.
Nova IDEA u Loznici, u moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 1000m2, nudi bogat asortiman preko 10.000 artikala. Za profesionalnu i ljubaznu uslugu kupaca pobrinuće se više od 45 zaposlenih. Radno vreme IDEA prodavnice je od ponedeljka do subote od 7:00 do 21:30 sati i nedeljom od 7:00 do 17:00 sati.

Na dan otvaranja prvi kupci dobili su poklone, a svaki 100-ti kupac će dobijati kupljenu robu besplatno do 27.12.

Povodom otvaranja pripremljena je kvalitetna ponuda artikala po super  cenama koja traje do 10.01., a iz koje izdvajamo:

Banana kg 59.99 (ponuda važi do 27.12.)
Pasulj kg 99.99 (ponuda važi do 27.12.)
Sveže pile Agroživ 159.99 (ponuda važi do 27.12.)
Oslić smrznuti bez glave rinfuz Frikom kg 199.99
Kafa 100% minas mlevena 100g 49.99
Pketić Srećko Swisslion 1,2kg 494.99
Era deterdžent z apranje veša miris svežine 6kg 469.99
Tristar električni radijator KA-5112 13 rebara 2999.00
Servis tanjira 18 delova 899.99

Nova IDEA kupcima nudi bogat asortiman dnevno potrebnih artikala, omogućujući kvalitetnu kupovinu na jednom mestu. Na odeljenju „zelene pijace“ svi kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama. Iz ponude sveže hrane posebno ističemo gastro odeljenje sa velikim izborom svakodnevno sveže pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom uvek svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa uvek svežim pecivom. Pored svakodnevnih prehrambenih artikala i zdrave hrane kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, kućnog i odevnog tekstila, malih kućnih aparata i tehnike, hemije i kozmetike, sezonskih artikala i još mnogo toga.

Pored prodavnice u Loznici, IDEA je otvorila 13.11. trgovinu u Pančevu i 14.12. prodavnicu u Kaluđerici.

Izvor: IDEA

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum