Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Na Kopaoniku otvorena prva IDEA prodavnica

Na Kopaoniku otvorena prva IDEA prodavnica

U subotu 09.01. na Kopaoniku otvorena je prva IDEA prodavnica na adresi Sunačani vrhovi lok.03-5.
Nova IDEA na Kopaoniku, u moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 200m2, nudi bogat asortiman preko 3.000 artikala. Za profesionalnu i ljubaznu uslugu kupaca pobrinuće se više od 15 zaposlenih. Radno vreme IDEA prodavnice je svakim danom od 7:30 do 22:00 sata.

Na dan otvaranja svi kupci dobili su poklone, a svaki 100-ti kupac će dobijati kupljenu robu besplatno do 11.01.

Nova IDEA kupcima nudi bogat asortiman dnevno potrebnih artikala, omogućujući kvalitetnu kupovinu na jednom mestu. Na odeljenju „zelene pijace“ svi kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama. Iz ponude sveže hrane posebno ističemo gastro odeljenje sa velikim izborom svakodnevno sveže pripremljenih specijaliteta, odeljenje delikatesa i pekare sa uvek svežim pecivom. Pored svakodnevnih prehrambenih artikala i zdrave hrane kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, hemije i kozmetike i još mnogo toga.

Izvor: Idea

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum