Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti dm – drogerie markt Srbija prodaje korišćenu IT opremu

dm – drogerie markt Srbija prodaje korišćenu IT opremu

dm – drogerie markt Srbija je u situaciji da zainteresovanim kupcima ponudi na prodaju korišćenu opremu vrhunskog kvaliteta. U ponudi su oko 80 IBM touchscreen kasa tipa „SurePOS 500“ (4840-5xx), 80 „PSC-DATALOGIC“ ručnih barkod skenera tipa Falcon 44xx (Win Mobile i WinCE) i Falcon 345 (DOS) i 35 „ZEBRA“ štampača regalnih kartona (LP 2844-Z).
Razlog prodaje: uvođenje koncernskog ERP rešenja za maloprodaju po standardu koji podrazumeva osim novog softvera i novu hardversku platformu.Oprema je različite starosti (od 4 godine do potpuno nove opreme).

Važna napomena: oprema je na raspolaganju za potencijalnog kupca tek od marta/aprila 2010, ali je cilj da se dogovor (Kupoprodajni ugovor) napravi što pre!

Izvor: dm-drogerie markt

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum