Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Roda supermarket na Terazijama

Novi Roda supermarket na Terazijama

Merkator-S otvorice u petak, 15. januara, novi Roda supermarket, u podzemnom prolazu izmedu Terazija i Balkanske ulice, koji ce Beogradanima biti na raspolaganju 24 casa, sedam dana u nedelji, piše u saopštenju Merkatora.
Roda supermarket nalazi se u Ulici Terazije 30-32, Robnoj kuci Stores, nekadašnjem Srbijateksu.


U savremeno opremanje Roda supermarketa, koji se prostire na više od 800 metara kvadratnih površine, Merkator-S je investirao više od pola miliona evra.
Na dan otvaranja prodajnog objekta predvidene su brojne promocije i bogata ponuda akcijskih proizvoda, po izuzetno povoljnim cenama, dok ce svaka pedeseta kupovina u Roda supermarketu biti besplatna.
U subotu, 16. januara, svaki pedeseti potrošac ce uz racun dobiti i prigodno poklon iznenadenje.
U saopštenju piše da Roda supermarket svojim potrošacima nudi oko 10.000 artikala.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum