Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti 2012. OBI otvara prve DIY prodavnice u Srbiji

2012. OBI otvara prve DIY prodavnice u Srbiji

Krajem 2011. ili najkasnije u proleće 2012. godine nemačka kompanija OBI otvoriće prve prodavnice u Srbiji, kažu u toj kompaniji.
Direktor OBI-ja za Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i BiH Mihael Vinzing (Michael Vinzing) kaže da će prve prodavnice biti otvorene u četiri najveća grada - Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. On ističe da je reč o prvom talasu investicije OBI-ja, a planiralo je širenje i na druge veće gradove, sa više od sto hiljada stanovnika.


Kompanija OBI upravlja lancem prodavnica sa robom za opremanje domaćinstva po principu „Uradi sam“, a Vinzing ističe da je OBI najveći lanac te vrste u Evropi i četvrti najveći u svetu.
OBI je prisutan u gotovo svim zemljama regiona. Prodavnice imaju u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Mađarskoj i Rumuniji.

Izvor: Danas

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum