Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Hiper Cort hipermarket u Beogradu

Otvoren Hiper Cort hipermarket u Beogradu

Domaća trgovinska kompanija “Real market” je otvorila trenutno najveći beogradski hipermaket “Hiper Cort” u čiju je izgradnju uloženo 10 miliona evra.
Smešten je u jednoj od najvećih trgovačkih zona, pored autoputa Beograd-Zagreb kod pumpe Zmaj. Prostire se na 22 000 kvadratnih metara i zapošljava 450 radnika.

Otvaranje je obeleženo povoljnim akcijama na određene proizvode što je privuklo veliki broj ljudi koji su strpljivo čekali otvaranje, bez obzira na nepovoljne vremenske prilike.

Mlada domaća kompanija "Real market" koju predvodi Slavko Tomić u Srbiji posluje oko godinu dana. Ima objekte u Bulevaru umetnosti i na Smederevskom putu, a u najnoviji posao investirala je 10 miliona evra, kaže direktor i vlasnik, najviše zahvaljujući podršci domaćih proizvođača.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum