Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nedelja potrošača od 12.03.-18.03. u Srbiji

Nedelja potrošača od 12.03.-18.03. u Srbiji

Akcija "Nedelja potrošača" tokom koje će biti snižena cena 24 proizvoda u maloprodajnim objektima 11 trgovinskih lanaca je pokrenuta od strane ministarstva za trgovinu i usluge Vlade Republike Srbije i trajaće od 12.03. do 18.03.2010. Povod za akciju je Svetski dan potrošača, 15. mart. Cilj je informisanje javnosti o značaju zaštite potrošača i unapređenje društveno odgovornog poslovanja.

U akciji učestvuju trgovinske i druge kompanije: "Aman", "Dis", "Familija market", "Gomeks", "Idea", "Intereks", "Kvin", "Maksi", "Merkator", "Veropulos" i "Univereksport". Cene nekih proizvoda sniziće proizvođači: "Apatinska pivara", "Aleva", "Bambi Banat", "Banini trejd", "Biohemija inhem", "Karlsberg Srbija", "Centroproizvod", "Karneks", "Dijamant", "Frikom", "Flori", "Henkel Merima", "Knjaz Miloš", "Nektar", "Pionir", "So produkt", "Juko hemija", "Vitamin Horgoš" i "Voda Vrnjici".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum