Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Šoping centar Ušće zabeležio 11 miliona poseta

Šoping centar Ušće zabeležio 11 miliona poseta

Tržni centar Ušće je zabeležio preko 11 miliona poseta od svog otvaranja i time je postao najposećeniji tržni centar u Srbiji, tvrde predstavnici Ušća.
Ušće je otvoreno 31. marta 2009. godine i po rečima zamenika menadžera tržnog centra Mirka Smiljanića od tada su postignuti značajni rezultati i T.C. Ušće je postao najposećeniji šoping centar.

Šoping centar Ušće se prostire na četiri nivoa i na tom prostoru se smestilo 150 prodavnica, osam restorana, šest kafića, dečja igraonica i bioskop sa 11 bioskopskih sala. Šoping i zabava su smešteni na prva tri nivoa, dok je četvrti rezervisan za kancelarije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum