Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi Familija market u Beogradu

Otvoren novi Familija market u Beogradu

Familija market domaći lanac supermarketa, otvorio je novi maloprodajni objekat u podzemnom prolazu, u Nušićevoj ulici.
Na mestu gde je nekada davno otvoren prvi dragstor u Beogradu, žitelji glavnog grada ponovo će imati prilike da pazare u radnji koja predstavlja deo tradicije i istorije mnogih Beograđana koji su ovde rado dolazili u kupovinu.

Obnovom lokala u podzemnom prolazu u Nušićevoj ulici, vraćen je nekadašnji izgled ovog mesta. Novi maloprodajni objekat, površine oko 300 kvadratnih, metara biće na raspolaganju potrošačima radnim danima od 7 do 22 sata, a vikendom od osam do 19 sati.

Izvor: Danas

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum