Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Retail Park Pančevo - prva faza izgradnje završena

Retail Park Pančevo - prva faza izgradnje završena

Otvaranjem Dis supermarketa završena je i svečano puštena u rad prva faza izgradnje Retail Parka Pančevo, projekta čiji je cilj izgradnja savremenog tržnog centra u Pančevu.
Otvoreni supermarket predstavlja samo prvi deo buduće pančevačke šoping oaze. Na placu od više od sedam hektara, osim supermarketa biće i butici sa najprestižnijim robnim markama na srpskom tržištu, brojni restorani, sadržaji za decu kao i veliki parking.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj pančevaca koji su imali prilike da se zabave u višesatnom programu. Svim posetiocima besplatno podeljeno čak 3.000 pljeskavica kao poklon za dan otvaranja. Lokacija „Retail Parka Pančevo“ je takva da omogućava jednostavan pristup iz svih delova Pančeva.

Investitor čitavog projekta je izraelska kompanija „Aviv Arlon grupa“. Slične retail parkove sagradila je i širom regiona u Budimpešti, Sofiji, Plovdivu. Na ovaj način Pančevo se svrstalo u red gradova koji mogu da se pohvale šoping prostorom prve kategorije.

Izvor: Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum