Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi Roda supermarket u Srbobranu

Otvoren novi Roda supermarket u Srbobranu

U Srbobranu je u 27.04.2010. svečano otvoren novi Roda supermarket, 115. objekat u Srbiji trgovinskog lanca  „Merkator - S“.
U novoizgrađenom supermarketu koji se prostire na ukupno 2.150 m 2 i u koji je uloženo više od 2,5 miliona evra, posao su pronašle 33 do sada nezaposlene osobe sa područja opštine Srbobran.

Roda supermarket radiće svakodnevno od 07.00 do 22.00 časa, potrošačima se po najpovoljnijim cenama nudi 10.000 artikala, a poseban akcenat, u skladu sa poslovnom politikom investitora, biće stavljen na redovne akcije za potrošače.

Izvor: Srbobran

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum