Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IKEA u Srbiji - još jedna najava investicija

IKEA u Srbiji - još jedna najava investicija

Po izjavi ambasadora Švedske u Srbiji Kristera Bringeusai "Ikea" bi mogla u narednih godina da uloži oko 1,2 milijarde evra u izgradnju novih pogona i razvoj biznisa na tržištu Srbije.
Bringeus je rekao, u intervjuu Tanjugu, da su u toku pregovori koji bi trebalo da omoguće otvaranje pet tržnih centara švedske kompanije u Srbiji i zapošljavanje oko devet hiljada radnika.

Planira se otvoranje prvog tržnog centra IKEE u Srbiji kroz dve godine, u blizini aerodroma "Nikola Tesla", navodi Bringeus.

Direktor kompanije "Ikea" za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku Dragan Skalušević je početkom ove godine izjavio da taj veliki proizvođač nameštaja planira da u izgradnju robne kuće i šoping centra, u naposrednoj blizini Beograda, investira oko 300 miliona evra i zaposli dve hiljade ljudi. Skalušević je precizirao da će robna kuće "Ikea" zauzimati prostor od 35 hiljada kvadratnih metara, dok je za šoping centar švedske kompanije predviđen bezmalo trostruko veći prostor.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum