Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metro Cash & Carry započinje izgradnju hipermarketa u Subotici

Metro Cash & Carry započinje izgradnju hipermarketa u Subotici

Kompanija Metro Cash & Carry Srbija nastavlja sa ulaganjima u Srbiji potpisivanjem Protokola o međusobnoj saradnji sa gradskim vlastima Subotice i najavom početka izgradnje distributivnog centra u tom gradu.
Metro Cash & Carry će u maju 2010. godine započeti svoje ulaganje u izgradnju distributivnog centra u Subotici koji bi trebao da obezbedi 180 novih radnih mesta.

Investicijom vrednom 15 miliona evra kompanija Metro Cash & Carry, najveća veleprodajna kompanija prisutna u Srbiji, namerava da dalju ekspanziju na tržištu Srbije započne ulaganjem u hipermarket u drugom najvećem gradu Vojvodine.

Prisutna u Srbiji od 2005. godine, kompanija posluje sa pet distributivnih centara u četiri grada Srbije, zapošljava više od 1.200 ljudi i uložila je preko 100 miliona evra u Srbiju. Kompanija METRO razvila je izuzetno uspešne odnose sa brojnim lokalnim proizvođačima kao i dobavljačima. U Subotici Metro već sarađuje sa 19 proizvođača, a neki od njih su i prozvođači privatnih robnih marki, sa fokusom da se u budućnosti ovaj broj poveća. Saradnja sa kompanijom METRO lokalnoj zajednici donosi prednosti u vidu izgradnje infrastrukture i mogućnosti snabdevanja u savremenom veleprodajnom centru, zapošljavanja lokalne radne snage, i saradnje sa lokalnim dobavljačima koji kroz mrežu METRO distributivnih centara širom sveta mogu da plasiraju svoje proizvode.

Izvor: Metro

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum