Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Msje Brikolaž i u Novom Sadu

Msje Brikolaž i u Novom Sadu

Msje Brikolaž (Mr Bricolage), jedan od vodećih francuskih DIY lanaca hipermarketa juče je otvorio vrata svog drugog prodajnog objekta u Srbiji.
Objekat se nalazi u novosadskom Bulevaru Vojvode Stepe, površine 2.000 kvadratnih metara. Otvaranje tog objekta rezultiralo je i zapošljavanjem 35 ljudi iz Novog Sada i okoline.

 

Na svečanosti otvaranja prisutnim gostima su se obratili francuski ambasador Žan Fransoa Teral i bugarski ambasador Georgi Dimitrov, zamenik gradonačelnika Novog Sada Saša Igić, izvršni direktor Msje Brikolaža u Srbiji Milen Hristov, a za ovu priliku specijalno iz Francuske je stigao i generalni direktor grupacije Žan Fransoa Buše.

Izvor: Danas

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum