Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tuš supermarket u Kragujevcu

Tuš supermarket u Kragujevcu

Otvaranjem supermarketa u Kragujevcu, sedmog po redu u Srbiji, Tuš je nastavio širenje svoje maloprodajne mreže i pokrio veći deo tržišta u Srbiji.
U novom objektu je zaposleno 30 ljudi i uloženo je 3,5 miliona evra. Supermarket se prostire na 1.200 kvadratnih metara, a nudi više od 14.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala.

U okviru supermarketa se nalaze i apoteka i kafić, a za kupce je obezbeđeno 120 parking mesta. Tuš je na prvu trgovinu na tlu Srbije otvorio u martu 2008. godine kada je otvoren trgovački centar u Somboru.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum