Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prva IDEA Super u Smederevu

Prva IDEA Super u Smederevu

U Smederevu je otvorena prva IDEA Super trgovina koja se prostire na 2400 kvardrata i sa asortimanom od preko 16000 artikala.
Na otvaranju su prisustvovali gradnačelnik Smedereva Predrag Umičević i generalni direktor kompanije Vladimir Bokan.
U novom objektu je zaposleno preko 70 radnika. Kupcima su na raspolaganju raznovrsni arikli od odeljenja sa voćem i povrćem, preko kućne hemije i kozmetike pa do tehničke robe.

Ovo je petnaesta po redu Ideina prodavnica koja je otvorena ove godine i ukupno 112. u Srbiji.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum