Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delahaize Group iz Belgije kupuje Delta Maxi?

Delahaize Group iz Belgije kupuje Delta Maxi?

Pregovori kompanije Delta i belgijskog trgovinskog lanca Delez (Delahaize) o ulasku Belgijanaca na srpsko tržište, uskoro bi mogli da budu okončani, piše Blic.
Kako saznaje Blic, reč je o belgijskoj firmi i Delta Maksiju, a moguće je da će za početak biti dogovorena prodaja Tempo centara, posle čega bi mogla da usledi kupovina kontrolnog paketa akcija Delta Maksija.
Belgijski list Eho piše da Delez pregovara o kupovini do 50 odsto udela u Delta Maxi-ju.
Portparolka Deleza je potvrdila da je ta firma zainteresovana za tržišta Balkana, ali je odbila da dalje komentariše informaciju o Delta Maksiju.

Delez je već prisutan u Rumuniji i Grčkoj, i, prema oceni Ehoa, kupovina Delta Maksija bi je učinila važnim igračem u regionu, prenosi Blic u sutrašnjem broju.

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum