Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator otvara 30 Roda prodavnica u Crnoj Gori

Mercator otvara 30 Roda prodavnica u Crnoj Gori

U narednih nekoliko nedelja Mercator će otvoriti oko 30 "Roda" prodavnica na crnogorskom primorju.
Roda prodajni objekti će biti otvoreni u Herceg Novom, Budva, Tivat, Igalo, Bar, Donja Lastva, Zelenika, Bijela, Kamenari, Kotor, Meljine, Baošići, Đenovići, Kumbor i Risan.

Iz Mercatora navode da kupci mogu očekivati poklone iznenađenja i akcijska sniženja na svim otvaranjima.

Mercator-Mex d.o.o. je osnovan 2007. godine u sklopu strateškog povezivanja društva Mercator d.d. i društva Mex d.o.o., Podgorica. Cilj društva Mercator-Mex d.o.o., je razvoj trgovačkih centara i trgovina na crnogorskom tržištu, te postati jedan od vodečih trgovačkih lanaca na području Crne Gore.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum