Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi Unverexport u Beogradu

Prvi Unverexport u Beogradu

Kompanija Unverexport je otvorila svoj prvi prodajni objekat van Vojvodine - u Beogradu.
Supermarket 011 je otvoren na Novom Beogradu i prostire se na 2000 kvadrata. U izgradnju novog Univerexport supermarketa je uloženo oko 1,5 miliona evra.

Asortiman 011-ke čini preko 15000 prehrambenih i neprehrambenih artikala koji će biti prodavani na 12 kasa od kojih je jedna namenjena osobama sa invaliditetom.

Zanimljivost vezana za novi Univerexport supermarket jeste posebna pogodnost za vlasnike kućnih ljubimaca, kojima je obezbeđen poseban prostor na kome mogu ostaviti svoje ljubimce na čuvanje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum