Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti dm proširio mrežu prodajnih objekata u Novom Sadu

dm proširio mrežu prodajnih objekata u Novom Sadu

Krajem avgusta je otvoren još jedan u nizu dm prodajnih objekata u Novom Sadu.
Na 355 m2 možete pronaći kompletan asortiman artikala namenjenih  Vašem zdravlju, lepoti i domaćinstvu.
Otvaranje je krasila humanitarna akcija u saradnji sa kabinetom predsednika Opštine, a sredstva koja su prikupljena u periodu od 12 do 13h, duplirana su i donirana Društvu za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Novog Sada.
Posetioci su bili u prilici da određene proizvode pazare i po 50% nižim cenama, a najmlađi su uživali u zabavi i igri sa sjajnim animatorima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum