Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvorio novu prodavnicu u Srpskoj Crnji

Gomex otvorio novu prodavnicu u Srpskoj Crnji

Srpska Crnja je dobila najnoviju u nizu novotvorenih Gomex prodavnica čime se broj Gomex-ovih gradskih trgovina popeo na 62.
Asortiman nove prodavnice čini preko 5000 artikala koji se sastoje od prehrambenih artikala do kućne hemije.

Gomex je osnovan 1995. u Belom Manastiru u Hrvatskoj a od 1997. širi poslovanje u Srbiju (Zrenjanin). Prvi Gomex maloprodajni objekat je otvoren 1999. u Zrenjaninu i od tada Gomex nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže.

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum