Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkur u minusu - najavljuje optimizaciju poslovanja

Merkur u minusu - najavljuje optimizaciju poslovanja

Revidirani izveštaj Merkurovog nadzornog saveta navodi da je Merkur u poslovanju napravio 11.5 miliona evra gubitka a konačni iznos je 148 miliona evra.
Krajem prošle godine Merkur je imao 120 miliona evra kapitala, a izveštaj za prvih šest meseci ove godine pokazuje da je kapital Merkura 30. juna iznosio samo oko 32 miliona evra. Predsednik nadzornog saveta Merkura Matevž Slapničar navodi da će gubici biti smanjivani prodajom dela kompanije i optimizacijom poslovanja Merkurovih poslovnih jedinica u inostranstvu.

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum